מתכון לחלה מושלמת לערב הפרשת חלה

רוצה להכין חלות מדהימות, טעימות ואווריריות לערב הפרשת חלה? הנה מתכון מנצח ופשוט:

מצרכים:

  • 2 קילו קמח לבן מנופה
  • 4 כפות שמרים יבשים
  • כוס סוכר
  • 2 כפות מלח
  • 2 כוסות שמן קנולה
  • 5 כוסות מים פושרים (בערך)
  • ביצה טרופה להברשה
  • שומשום / פרג לקישוט

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר ושמרים יבשים.
  2. מוסיפים שמן, מלח ומים בהדרגה ולשים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  3. מתפיחים מכוסה כשעה עד להכפלת הנפח.
  4. מפרישים חלה עם הברכה המתאימה.
  5. מחלקים את הבצק לחלקים, יוצרים צמות, מניחים בתבנית ומתפיחים שוב כחצי שעה.
  6. מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום או פרג.
  7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות עד להזהבה יפה.

שתהיה הפרשת חלה מבורכת, טעימה ושמחה!

אולי יעניין אותך גם...

הפרשת חלה בחינם – האם זה באמת קיים? הרבה נשים מחפשות "הפרשת חלה בחינם" — ומקוות למצוא הזדמנות להתחבר למסורת,

לפוסט המלא >>